Pristine CarCleaning

20180215_182447

Hallo, fijn dat u onze site bezoekt.

Wij zijn Ronald Potters en Wilbert van Bakel.

van Pristine carcleaning. Van onze hobby hebben wij met veel ‘detail’ ons werk gemaakt. Pristine CarCleaning staat voor hoge kwaliteit en uitstekende service. Wij gaan verder daar waar de reguliere detailer stopt met poetsen. Wij halen alles eruit wat er in zit. Detailing ‘Car Cleaning’ is waar wij het verschil mee maken. Dit is dan ook in onze ogen het terug brengen van de natuurlijke diepe glans van u auto met daarnaast een goede beschermlaag ”. Als u denkt mijn auto zal nooit meer ‘stralen’ dan nemen wij met al onze passie graag de uitdaging aan! Tevens zijn wij leverancier van ‘LARS Professional Detailer Supplies‘ producten. Iets waar wij dan ook erg trots op zijn. Voor een Performance tuning ‘remap‘ kunt u ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van een Chip van DTE Systems . Bezoek ook eens onze webshop. Hier bieden we nog meer producten aan, zodat u uw auto zelf prima kan onderhouden . Heeft u een vraag of probleem, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of maak een afspraak en laat u verbazen. U verlaat Pristine Car Performance and Detailing vast en zeker met glans en glimlach!

WAT IS DETAILING

Detailing word vaak verward met Car cleaning, auto wassen of poetsen. Maar in tegenstelling tot deze vormen van auto’s schoonmaken, die bedoeld zijn om snelle resultaten te behalen, vanwege de massa. Word bij ‘ Detailing ‘ of ‘ reconditionering ‘ er veel aandacht besteed aan elk segment van uw voertuig. Zoals het woord al zegt, elk detail wordt bekeken.

Detailing! In Nederland een nog niet zo’n bekend begrip. Vaak spreken we hier dus over Reconditionering. Tegenwoordig een steeds belangrijker deel van het onderhoud die uw auto nodig heeft. Denk hierbij aan veiligheids systemen die gebruik maken van camera’s of sensoren, zoals Autonomous Emergency Braking (AEB) of Rijbaanassistent (LKA, LDW).
Auto detailing is het proces van het grondig reiniging ‘ reconditioneren ‘ van zowel het exterieur als het interieur van een voertuig, om ervoor te zorgen dat het er tot in het kleinste ‘ detail ‘ sprankelend uitziet. Dit moet u dus niet verwarren met wassen, poetsen of tegenwoordig Car Cleaning. Deze processen zijn er op gericht om voornamelijk snel te werken. Voor lage kosten.

Wat zijn de voordelen van het detailleren.

Behoud van de lak van de auto.
Uw auto wordt altijd blootgesteld aan elementen die van invloed zijn op de lak. Vuil, stof, zout, teer e.d. kunnen de lak van uw auto nadelig beïnvloeden, waardoor het er fletse en verwaarloosd uitziet. D.m.v. een aantal bewerkingen zoals kleien en polijsten kunnen wij die originele glans of nog beter terug brengen. Daarnaast word een waslaag of coating op de autolak aangebracht. Deze fungeert als een beschermende barrière tegen deze elementen. Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden aan.

Herstel het interieurcomfort van uw auto.
Interieur detailing omvat het reinigen en conditioneren van de complete binnenkant. Alle bekleding word grondig gereinigd, om eventueel opgehoopt vuil te verwijderen en de frisheid van de auto te herstellen. Daarnaast worden alle kunststof delen, zoals het dashboard moet worden gevoed, om te voorkomen dat het barst, vervaagt of verkleurd raakt. Met een goed uitziend en fris interieur, zit u een stuk comfortabeler.

Verhogen van de restwaarde van uw auto.
Door het interieur en exterieur van uw auto te detailleren, wordt de inruilwaarde drastisch verhoogd. Dit komt omdat veel kopers eerst naar het algemene uiterlijk van de auto kijken, zelfs voordat ze de prestatiegegevens controleren. Gemiddeld neemt de verkoopwaarde na een auto-detaillering toe met 10% tot 15

Kijkt u rustig rond op onze Website of neem een kijkje in onze Webshop hier vind u alle producten om uw auto in top conditie te houden 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand